Bedrijfsruimtes in de plint van Karaat

In de schitterende woontoren Karaat langs de Oosterhamrikkade in Groningen zijn inmiddels alle koop- en huurappartementen opgeleverd. Nu verkopen wij de commerciële ruimtes in de plint van het gebouw. Het gaat om 6 zelfstandige bedrijfsunits op de begane grond, geschikt voor uiteenlopende functies.

Bestemmingen

Toegestaan zijn de bedrijven en beroepen die staan op deze lijsten (bijlage 1 en bijlage 3 bij het bestemmingsplan). De klassieke ‘beroepen aan huis’ zijn slechts toegestaan bij het gebruik ‘wonen’. Er zijn nog een aantal vrijstellingsmogelijkheden binnen het gebruik als ‘bedrijf/kantoor/instelling’, maar die zullen dan eerst aangevraagd moeten worden.

image alt

Over de bedrijfsruimtes

In de commerciële plint van Karaat realiseren we 6 zelfstandige units met oppervlakten van circa 60 tot 94 m2. De ruimtes zijn geschikt voor uiteenlopende bedrijfstypen; van winkel, reisbureau en kantoor tot praktijkruimte of atelier. De units bevinden zich op de begane grond van Karaat, aan het kant van het Oosterhamrikkanaal, en hebben veel lichtinval dankzij een glazen pui aan de voorzijde.

Voor actuele beschikbaarheid en verkoopdocumentatie raadpleeg Boekenrode makelaars & taxateurs Groningen.

Ligging en bereikbaarheid

Het woongebouw Karaat ligt in het transformatiegebied Oosterhamrikkade, aan de noordoostkant van Groningen, vlak naast de Oliemuldersbrug over het Oosterhamrikkanaal. In deze veelzijdige woonomgeving zijn verschillende supermarkten gevestigd en is een veelzijdig aanbod aan cultuur- en horecavoorzieningen. Op fietsafstand bevinden zich het sfeervolle stadshart van Groningen (5 minuten) en het NS-station (10 minuten). Ook is er een goede ontsluiting naar de Rijksweg A7.

Parkeergelegenheid

Aan de oostkant van het gebouw komen parkeerplaatsen die separaat worden verkocht. Bij de aankoop van een commerciële ruimte kan één parkeerplaats worden aangekocht. Ook is parkeren mogelijk aan de openbare weg. De gemeente geeft GEEN parkeervergunning af aan de eigenaren van de commerciële ruimtes.

image alt

Meer weten?

Interesse in één van de bedrijfsruimtes in Karaat? Neem voor meer informatie contact op met Wouter Muller:

Boekenrode makelaars & taxateurs Groningen
Ubbo Emmiussingel 19
9711 BB Groningen
T. 050 – 76 76 690
E. [email protected]

Boekenrode makelaars & taxateurs Groningen
Voel jij je hier thuis? Ontdek Groningen
Beleef de locatie Nieuwbouw langs de kade