Nieuwbouw in Groningen

Architectuurstad, waterstad, studentenstad, de stad van de Martinitoren. Groningen is een stad met vele gezichten. Het is ook een stad met historische panden, met nieuwbouwwijken buiten de stad, maar zeker ook met nieuwbouwcomplexen die prachtig zijn ingepast in de bestaande bebouwing. Want zeg nu toch zelf; er gaat toch niets boven wonen in de stad Groningen?

Nieuwbouw nabij het centrum

Je staat midden in het leven en onderneemt graag van alles. Nu je agenda niet meer gevuld is met werk en activiteiten van de (schoolgaande) kinderen (bijna) het huis uit zijn, kun je volop genieten van het cultuuraanbod, de levendigheid en gezelligheid van de Groningse binnenstad. Maar, je hoeft er niet middenin te wonen. Een appartement met uitzicht over het water en een eigen terras of balkon, op fietsafstand van de binnenstad. Lijkt dat je iets? Dan is de nieuwbouw aan de Oosterhamrikkade iets voor jou. Hier maak jij de keuze of je geniet van de rust in de binnentuin of juist van de reuring op de Grote Markt. Dit is nieuwbouw midden in de stad Groningen.

Nieuwbouwaanbod Oosterhamrikkade

De Oosterhamrikkade in Groningen is wat ze noemen een transformatiegebied; een gebied dat verandert van een industrieterrein naar een plek om te wonen en te leven. In het nieuwe appartementencomplex Karaat komen 77 nieuwbouwappartementen, verdeeld in huur en koop. Kies voor een woning in de toren of juist aan de binnentuin. Bekijk het actuele woningaanbod.

Wanneer woon je hier? Lees de planning
Hoe kom je er? Bereikbaarheid Oosterhamrikkade