8 september 2023

Inloopmoment

Op vrijdag 8 september 2023 start de verkoop van de bedrijfsruimtes. Tussen 15:00 - 17:00 uur is er een inloopmoment op de locatie van Karaat. Op dat moment worden alle verkoopdocumenten beschikbaar gesteld en kunnen de belangstellenden zich inschrijven.

Start verkoop bedrijfsruimtes

31 augustus '23

Het is zover! Binnenkort start de verkoop van 6 commerciële ruimtes onder de schitterende woontoren Karaat langs de Oosterhamrikkade. Alle 77 koop- en huurappartementen zijn in 2022 opgeleverd en nu worden deze bedrijfsruimtes te koop aangeboden. Deze 6 commerciële units zijn functioneel voor uiteenlopende bedrijfstypen; van winkel, reisbureau en kantoor tot praktijkruimte of atelier. Alle units hebben aan de voorzijde een grote glazen pui en daardoor veel lichtinval.

Lees meer over de bedrijfsruimtes

Over Karaat

Verspreid over de Oosterhamrikkade worden meerdere nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Als eerste het nieuwbouwcomplex Karaat, het ‘gouden randje van Groningen’. Karaat is robuust, verrassend en toch vertrouwd door de geel-goudkleurige kozijnen en poortjes die zo kenmerkend zijn voor de Oosterparkbuurt. Zwarte staal-accenten refereren aan het industriële karakter van de Oosterhamrikkade. Medio september van 2022 zijn de eerste huurappartementen in het complex opgeleverd en alle koopappartementen zijn inmiddels verkocht. Als laatste fase worden nu de commerciële ruimtes in de plint van het complex te koop aangeboden. Het gebouw is reeds opgeleverd en de commerciële ruimtes kunnen op korte termijn aanvaard worden!

Meer informatie

Interesse in één van de bedrijfsruimtes in Karaat? Neem voor meer informatie contact op met Wouter Muller:

Boekenrode makelaars & taxateurs Groningen
Ubbo Emmiussingel 19
9711 BB Groningen
T. 050 – 76 76 690
E. [email protected]

Karaat bedrijfsruimtes
Nieuwsgierig? Ontdek Karaat
Blijf op de hoogte Meer nieuws