Karaat opgeleverd

Schitterend wonen in Karaat

Als je langs de Oosterhamrikkade fietst, zie je de woontoren van Karaat al schitteren in de avondzon. Aangekomen bij het complex parkeer je de fiets in je privéberging en stap je in de lift naar je ruime appartement. Ah, je hebt het rijk nog even voor je alleen. Met een voldaan gevoel en een mooi glas wijn strijk je neer op je balkon om te genieten van de laatste zonnestralen. Wonen in Karaat is heerlijk thuiskomen.

image alt

Het gouden randje van Groningen

Er gaat niets boven Groningen. Niet alléén studenten willen er graag blijven wonen. De stad heeft zoveel te bieden. Hier is het voor iederéén genieten met een grote G. Misschien wil jij ook graag dicht bij de levendige Groningse binnenstad (blijven) wonen. Maar wel graag in nieuwbouw, bij voorkeur duurzaam gebouwd. Het appartementencomplex Karaat ligt op nog geen 5 minuten van de Groningse binnenstad. Hier vind je gasloze, energiezuinige nieuwbouwappartementen die voldoen aan ieders woonwensen. De appartementen variëren in grootte, hebben een balkon, loggia aan het binnengebied of juist een groot dakterras. Welke appartement past bij jou?

image alt

Verrassend vertrouwd

Karaat is robuust, verrassend en toch vertrouwd door de geel-goudkleurige kozijnen en poortjes die zo kenmerkend zijn voor de Oosterparkbuurt. Zwarte staal-accenten refereren aan het industriële karakter van de Oosterhamrikkade. Kies je voor een van de appartementen met balkon, loggia of juist het hoogstgelegen appartement met royale buitenruimte? Altijd geniet je van het prachtige uitzicht over het water of op de groene parkachtige binnentuin.

Wanneer woon je hier? Bekijk de planning
Wonen in Karaat? Bekijk het woningaanbod