Welkom bij Karaat, het gouden randje van Groningen!

Er is heel veel informatie beschikbaar over dit prachtige complex en de appartementen in Groningen. Heb je wat gemist? We zetten graag alle informatie voor je op een rij.

Feestelijk start moment bouw Karaat

Leuk nieuws! De video van het feestelijk start moment van de bouw staat online. Nogmaals felicitaties voor de kopers en we wensen aannemer Salverda BV een voorspoedige bouw.

Beschikbaarheid appartementen

Heb je interesse in een appartement van Karaat? Ga dan naar het woningaanbod en bekijk de beschikbaarheid van de appartementen. Mocht het appartement nog vrij zijn, dan kan je heel eenvoudig zelf direct een optie aanvragen via deze website. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of het appartement aan jou is toegewezen.

Bekijk beschikbaarheid
Interieur impressie
Verhaal Karaat

Het verhaal achter Karaat

De Oosterhamrikkade in Groningen krijgt een volledige make-over. De bedrijvigheid en industrie maken plaats
voor nieuwe woongebouwen, waaronder appartementencomplex Karaat. Wil je meer weten achter het verhaal van dit indrukwekkende appartementengebouw Karaat?

Lees snel verder

Maak kennis met de makelaar

De makelaar van Karaat is Thuis nieuwbouwmakelaars. Zij zijn specialist op het gebied van nieuwbouw. Heb je vragen? Chris Rengers is het aanspreekpunt voor Karaat en we stellen haar graag aan je voor. 

Lees verder
Makelaar Karaat
Brochure karaat

Digitale brochure Karaat

De digitale brochure van Karaat te bekijken én te downloaden bij het woningaanbod. Je vindt er alle informatie over de appartementen en een compleet overzicht van alle bouwnummers. Allemaal gebundeld om jouw nieuwe appartement en woonomgeving aan je vrienden en familie te laten zien!

Lees meer

De kopersbegeleider van Karaat

Salverda is een familiebedrijf wat al meer dan 70 jaar bouwt en verbouwt. Binnen de organisatie staan Mens, Techniek en Verbinding centraal. Persoonlijk contact en communicatie vinden wij daarom ook erg belangrijk. Wil je weten wie jouw kopersbegeleider is?

Lees verder
Salverda
Nieuwbouw Karaat Groningen

3x waarom je in Karaat wilt wonen

Waarom is Karaat 'the place to be' om te wonen? Dit is waarom:

1. Diamant vlakbij het centrum.
2. Verrassend & vertrouwd.
3. Voorbereid op de toekomst.  

Lees hier verder

Een woning kopen, hoe werkt dat eigenlijk?

Je hebt eindelijk jouw droomwoning gevonden. Na maanden van speuren op het internet en geduldig wachten, wil je jouw toekomstige nieuwbouwwoning kopen. Bij ons kan je deze woning 100% online kopen, via een makelaar of een combinatie van beiden. Alleen, hoe werkt dat eigenlijk? Bekijk de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning of scroll naar beneden op deze pagina om alle stappen van het proces na te lezen.

Bekijk de video serie
Nieuwbouw Groningen Karaat
Nog niet alles duidelijk? Veel gestelde vragen
Bekijk welke appartementen beschikbaar zijn Actueel woningaanbod