3 x waarom je in nieuwbouwproject Karaat in Groningen wilt wonen

7 januari '20

Stel je voor: met uitzicht over het kabbelende water is het heerlijk wegdromen na een drukke dag. Even niets, alleen genieten. Besluit je toch een terrasje te willen pakken, dan is het vanaf je appartement slechts 5 minuten fietsen naar de Groningse binnenstad. En met de groene wijk Oosterpark als achtertuin, is de nieuwbouw aan de Oosterhamrikkade echt een verrassend fijne plek om te wonen.

image alt

Een diamant vlakbij het centrum

Wonen in duurzaam gebouwde nieuwbouw? Appartementengebouw Karaat is zo’n diamant, op nog geen 5 minuten van de Groningse binnenstad. Het ligt op de plek aan de Oosterhamrikkade waar voorheen de Voedselbank was gevestigd. Preciezer gezegd: met aan de voorkant uitzicht over het Oosterhamrikkanaal en de Oliemuldersbrug. En de A7 bereik je ook in zo’n 5 minuten. In dezelfde tijd ben je op de fiets in de Groningse binnenstad. Heerlijk centraal dus.

image alt

Verrassend & vertrouwd

Zoals alleen edelstenen kunnen stralen, schittert het nieuwbouwcomplex Karaat op de Oosterhamrikkade je tegemoet. Vanaf de kade gezien vormt Karaat de nieuwe entree naar de Oosterparkbuurt. Verdeeld over 10 woonlagen biedt Karaat plaats aan circa 77 appartementen, zowel huur als koop. In de woontoren komen ruime appartementen met een heerlijke buitenruimte. Karaat is robuust, verrassend en toch vertrouwd door de goudkleurige kozijnen en poortjes die zo kenmerkend zijn voor de Oosterparkwijk. Zwarte staal-accenten refereren aan het industriële karakter van de Oosterhamrikkade.

image alt

Voorbereid op de toekomst

In het plan Karaat vind je gasloze, energiezuinige nieuwbouwappartementen die voldoen aan ieders woonwensen. Bij de keuze voor deze nieuwbouwappartementen hoef je dus niet meer na te denken over een toekomst waarin er geen gasaansluiting meer is en beschik je over de nieuwste installaties als het gaat om het verwarmen van je woning en elektriciteit opwekken. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit.

Bekijk het woningaanbod Wil je wonen in Karaat
Neem contact met ons op Heb je een vraag?