Update bouw Karaat

22 juni '21

Het is weer tijd voor een update over de bouw van de appartementen in Karaat. Wat is er de afgelopen maanden allemaal gebeurd op de bouwplaats? We vertellen het je graag.

image alt

Werkzaamheden op de bouwplaats

Salvarda Bouw is inmiddels druk bezig met de werkzaamheden op de derde verdiepingsvloer. De verdiepingsvloer is gestort en momenteel zijn ze begonnen met het plaatsen van de betonwanden, HBS wanden en de kozijnen.

Prognose oplevering

Als koper wil je natuurlijk graag weten wanneer jouw appartement wordt opgeleverd en je de sleutel krijgt. Een prognose is een indicatie voor een bepaalde periode. Als prognose voor de oplevering van Karaat geeft de aannemer aan dat zij hopen te beginnen met het opleveren van de eerste appartementen aan het einde van het 3e kwartaal van 2022. Uiteraard is dit een prognose op basis van de nu aanwezige planning. Indien er zich onvoorziene zaken voordoen zoals bijvoorbeeld hevige regenval, leveringsproblemen van materialen, vertraging bij nutsbedrijven of faillissement van een onderaannemer, dan kan er een verschuiving plaatsvinden. Aan deze prognose kunnen daarom geen rechten worden ontleend. De oplevering zal in ieder geval conform het contract binnen het beschikbare aantal werkbare werkdagen plaatsvinden. 

  Beschikbare appartementen
  Bekijk de planning