Ontmoet Carst en Niels

10 september '20

Wil je weten wie de kopers van Karaat zijn? Lees dan het verhaal van Carst en Niels, de kopers van appartement 705.

We keken elkaar aan, zullen we een optie nemen?

Al jaren wonen we met veel plezier in de stad Groningen. Uitzicht op de Aa-kerk en Martinitoren, echter dit mooie plekje is en blijft huur. Daarom zijn we de zoektocht gestart naar een eigen woning. Het begon met een te bouwen vrijstaande woning buiten de stad. We begonnen enthousiast, maar hoe verder we in het proces waren, kwam de vraag: willen we wel buiten de stad wonen? Nee, dat willen we toch eigenlijk niet. Dus vol goede moed weer verder op Funda, maar ook hier konden we onze draai niet vinden.

Totdat we Karaat tegenkwamen, nog vrij in de beginfase van het project. We keken elkaar aan, zullen we een optie nemen? Geen vrijstaande woning, maar een appartement zoals we nu ook een beetje hebben. Vanaf het begin waren we enthousiast over Karaat en hadden we nog het grote geluk dat veel appartementen nog tot de mogelijkheid behoorden. Na wat wikken en wegen: welk van de bouwnummers sloot het meest aan bij onze wensen? Wel of geen zicht op onze geliefde Martinitoren? Uiteindelijk gevallen voor het appartement van onze keuze: bouwnummer 705, een 3-kamer appartement.

Geen zicht op de Martinitoren, maar daar hebben we een goede oplossing voor gevonden. De Olle Grieze zal zijn plekje krijgen in ons droomhuis.

  Gevelsteen van Karaat is bekend
  Ook wonen in Karaat?