Inloopavond omwonenden Oosterhamrikkade

29 maart '19

Wat gaat er gebeuren op de plek waar Karaat gepland staan? Omwonenden kwamen een kijkje nemen tijdens de inloopavond op 28 maart waar de plannen gepresenteerd werden over de toekomstige appartementen. Veel informatie is al op deze website maar omwonenden en belangstellenden namen van de gelegenheid gebruik om nóg meer te weten te komen over deze prachtige plek aan de Oosterhamrikkade in Groningen.

image alt

Informatie over de plannen

Jong en oud kwam naar de inloopavond op 28 maart, stelden vragen en konden tekeningen en schetsen inzien over de ontwikkeling van de nieuwbouwappartementen van Karaat. Er is belangstelling voor zowel de koop als huurappartementen. 

Bekijk de appartementen
image alt

Karaat

Een robuust appartementengebouw met zwarte staal-accenten die refereren aan het industriële karakter van de Oosterhamrikkade. In Karaat komen 2-kamer en 3-kamer gasloze koopappartementen variërend in grootte met een (inpandig) balkon, verdeeld over verschillende verdiepingen. Naar verwachting gaan de appartementen dit jaar nog in verkoop. Houd de planning in de gaten of nog beter; meld je aan als belangstellende voor de appartementen óf schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wanneer gebeurt wat? Meer over de planning
Hier wonen Bekijk de appartementen