Heb jij al een financiële check gedaan?

28 oktober '19

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers in Karaat? Dan ontvangen wij graag je financiële check. Maak alvast een afspraak voor een geheel vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek met een van de medewerkers van Rabobank Stad en Midden Groningen. Ze vertellen je dan precies wat je financiële ruimte is en geven de financiële check mee als gewaarmerkte brief.

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Deze check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Let op dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Nog geen financiële check gedaan?

Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek met de Albert Jan Bos of Michel Dost van Rabobank Stad en Midden Groningen.   

Meer informatie
  Hoe koop je een (nieuwbouw)woning?
  Bekijk de woningen