Beschikbaarheid appartementen Karaat

22 februari '21

Sinds de start van de bouw gaat de verkoop van de appartementen van Karaat snel. De appartementen van de bovenste 3 verdiepingen zijn vrijwel allemaal verkocht. Mocht je nog interesse hebben, wacht niet langer! De volledige beschikbaarheid van de appartementen kan je op de pagina Woningen bekijken.

image alt

Uitgelicht #206

Welkom in je nieuwe thuis! Dit ruime 3-kamer appartement heeft een woonoppervlakte van circa 90 m2. Alle ruimte dus om er een hele fijne plek van te maken. Bij binnenkomst in de hal loop je langs het toilet, de badkamer en de berging. Aan het einde van de hal loop je de woonkamer binnen, die je helemaal naar wens kunt inrichten. Wens jij een open keuken of juist een keuken in L-opstelling? Misschien maak je er zelfs wel een bar van. Jij bepaalt. De woonkamer wordt een plek waar jullie volop kunnen ontspannen aan einde van de dag.

Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers. Richt je één daarvan in als inloopkast of wordt het een logeerkamer waar de kinderen of andere familie kunnen overnachten na een gezellig diner, thuis of in de stad? Aan jou de keus hoe je ze inricht. Op je balkon creëer je een groene oase waar je in de zomermaanden heerlijk kunt genieten.

Meer weten over #206
  Woning kopen
  Planning